Köyceğiz Yangın : Zeewhk9vwd387m : Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı.

Köyceğiz Yangın : Zeewhk9vwd387m : Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı.. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda meydana gelen yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Köyceğiz'de orman yangını muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Köyceğiz yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Muğla'da ormanlık alanda yangın çıktı.

3okabfeqdrbcnm
3okabfeqdrbcnm from abcgazetesi.com
Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Öğle saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucu döğüşbelen. Orman yangını nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü.

Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede yayıldı.

17 temmuz 2019 çarşamba 17:26. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Köyceğiz ilçesinin, döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Cavit akgün / muğla, (dha) 17.07.2019 17:30. Kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında 37 köyceğiz de orman yangını. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü.

Muğla'nın köyceğiz ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 5 dönümlük orman alanı yandı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

Lopxsxwsngk1qm
Lopxsxwsngk1qm from www.sonkalem.net
Köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen. Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken jandarma. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Köyceğiz ilçesi sultaniye kaplıcaları mevkisindeki ormanlık alanda, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı.

Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede yayıldı. Cavit akgün / muğla, (dha) 17.07.2019 17:30. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken jandarma. Muğla'nın köyceğiz ilçesi, dövüşbelen mahallesi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü.

Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.

Lyyrmue Zdkwem
Lyyrmue Zdkwem from media-cdn.t24.com.tr
Köyceğiz'in beyobası mahallesi nasuh dede mevkii, zeytinalanı mahallesi ve akköprü mahallesi'nde aynı anda orman yangını çkıtı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Köyceğiz'de orman yangını muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Orman yangını nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi.

Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Köyceğiz yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken jandarma. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. 07.08.2018 11:21 | son güncelleme: Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok. Öğle saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucu döğüşbelen. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde sabah ormanlık alanda çıkan yangında, 2,5 hektarlık alan zarar gördü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar